Inspecteur Rulmans in Den Bosch

De avond


Inleiding
Voorbereidingen
Ochtend: Den Bosch
> Arie in Den Bosch
> Jan in Den Bosch
> Code ontcijferen
Middag: IJzeren Man
> Arie id IJzeren Man
> Jan id IJzeren Man
Avond: Den Heuvel
De Kwis
> Toelatingsexamen
> Caravan
> Koffer
> Algemene Vragen
> Openingszinnen
Maar voordat we nog even kort op de - het voor veel Bobbers belangrijkste onderdeel - avond terecht komen, wil ik iedereen nog even attent maken op een collega van Inspecteur Rulmans die (weliswaar incognito), maar toch als vanouds rondbanjerde:


Wachtmeester Van Praay loopt zijn rondjes natuurlijk nog altijd dwars door de velden en bosssen!

Vlakbij de plassen van de IJzeren Man ligt de uitspatting 'Den Heuvel'. Een cafe-restaurant waar de spreekwoordelijke Brabantse gastvrijheid in de fundamenten gekrast is. De organisatie had er al proefgegeten en ook het voorproefje van de kok 's middags had de verwachtingen van de diverse Aries in het gezelschap hoog gespannen.
Als avondmaaltijd was er een gecombineerd koud en warm buffet, waar de Aries bij watertandden en de interne hypermoderne rekenmachine van de Jannen op een uiterst gunstige prijs/kwaliteitverhouding uitkwam.
Maar voordat het zover was, werden de scherpschutterskwaliteiten van onze armchair-avonturiers nog even danig op de proef gesteld...


Boogschieten dus. Onder deskundige uitleg van de plaatselijke kampioen werd er ongeveer anderhalf uur geschoten. Sommigen zeer fanatiek, anderen vonden het keuvelen veel gezelliger. Het wordt eentonig, maar weer toonde Danny zich van zijn meest actieve en plezierige kant. Zouden die Kameleonnen dan toch een ander volkje zijn?


Yovka, nog net niet met op de rug gebonden handen, richt op de buiten opgestelde originele Wenkelbach.


Eigenlijk was het diner zo lekker dat ik geen tijd had om er foto's van te maken :-)

Wel lijkt het me zeer zinvol on nogmaals te vertellen dat wij, als organisatoren, Danny Engelman unaniem tot winnaar van de dag kozen. In het gecombineerde klassement stak hij met niet alleen met kop en schouders, maar ook met romp, bovenbenen, kuiten en enkels boven alle andere deelnemers uit.

Danny, proficiat!